Syvennä itsetuntemusta- verkkokurssi

Tunne Yhteys

Syvennä itsetuntemusta-verkkokurssi on kurssi vain Sinua varten. Itsetuntemuksen syventäminen tukee meitä monissa asioissa niin arjessa kuin hevostenkin kanssa. Tämän verkkokurssin tarkoitus on auttaa sinua askel kerrallaan syventämään tietoisuutta itsestäsi, jolloin pystyt tekemään päätöksiä elämääsi liittyen eri tavalla, ymmärtäen syitä ja tarvittaessa muuttamaan ongelmakohtia.

Itsetuntemuksen syventäminen auttaa toimimaan myös hevosten kanssa. Hevonen kohtaa meidät aina sellaisina kuin olemme ja mitä rehellisemmin pystyt itsessäsi olemaan, sitä syvemmän yhteyden voit luoda myös hevoseen. Ymmärrys hevosesta yksilönä lisääntyy, kun ymmärrät ensin omia tapojasi toimia ja reagoida.

Kyse on isosta kokonaisuudesta ja tämän verkkokurssin on tarkoitus auttaa sinut alkuun.

Osta verkkokurssi täältä
Tai laita spostia suvi@suvintuulet.fi

Syvennä itsetuntemusta- verkkokurssi sisältää:

  • Tehtävän neljän päivän välein sähköpostiisi
  • Tehtävät tulevat ladattavina PDF-tiedostoina
  • Kurssi sisältää 11 tehtävää ja yhden EKSTRA-tehtävän eli yhteensä 12 tehtävää
  • Kurssi koostuu kolmesta osiosta, jotka on suunniteltu niin, että aihetta syvennetään pikkuhiljaa. On tärkeää käydä läpi jokainen tehtävä huolella, jotta voit saada jotain irti seuraavasta tehtävästä.
  • Kurssin hinta on 44,90€ (sis. alv 24%)

Huom. Kurssi on vain ja ainoastaan Sinua varten, joten vain sinä itse voit määritellä miten ja kuinka paljon aikaa tehtävien parissa vietät.

Palautteita

…Olen tunnollisesti kahlannut, välillä rämpinyt ja viimeisen viikon leijunut tämän läpi. Oma elämäni on kokenut tämän kurssin myötä aivan valtavia muutoksia ja pelkästään hyvässä mielessä. ”

”..Kiitollinen sinulle hienosti rakennetuista tehtävistä, jotka avasivat ovia moniin mitä mainioimpiin paikkoihin. Paras löytöretki koskaan, löysin meinaa itseni. Tämän kurssin myötä olen vihdoin ja viimein oppinut ymmärtämään itseäni ja kokemaan todella puhdasta kiitollisuutta monesta asiasta ja ylipäänsä elämästäni.”

”..Tähän aamuun heräsi uskomattoman pirteä ja sielultaan voimakas ja määrätietoinen ihminen. Sydän täynnä rakkautta ja toteutettuja unelmia. Ilman tätä kurssia niin ei olisi, joten kiitollisuutta on täysin mahdotonta pukea sanoiksi. Sanotaan että yksikin pelastettu elämä on jo syy tehdä jotain, sinä teit minun elämästäni elämisen arvoista vaikkei se koskaan ole muuta ollutkaan,. Mutta omien mörköjen ja epävarmuuksien voittaminen tarvitsi näitä tehtäviä ja sinua. Kiitos Suvi aivan valtavan paljon. Ikuisesti todella kiitollinen!!!”

Jos Holvi ei toimi sinulle syystä tai toisesta, pyydä maksutiedot suvi(at)suvintuulet.fi ja aloita verkkokurssi jo tänään!

Osta verkkokurssi täältä

Palaa etusivulle tästä