Tunne Yhteys- kirja

Tunne Yhteys

Voit ostaa kirjan verkkokaupastani tai laittamalla viestiä osoitteeseen suvi@suvintuulet.fi

Tunne Yhteys-kirja kertoo tiivistettynä siitä, mitä hevoset ovat minulle opettaneet itsestäni ja elämästä. Yli kymmenen vuotta sitten alkoi matka, jolla olen edelleen. Näiden vuosien aikana olen oppinut paljon, poisoppinut ehkä vielä enemmän.

Jäävuoren huippu oli vuoden 2014 tienoilla, koin mitä tapahtuu, kun vetää itsensä liian äärirajoille. Kun vain tekee asioita ja suorittaa elämää, ymmärtämättä edes, että suunta ja vauhti on väärä. Kiihdytin vauhtia silloin, kun olisi jo pitänyt ymmärtää hidastaa. Kävin pohjalla, taistelin vastaan, lopulta järjestelin elämäni perustaa ja itseäni uudelleen. Löysin itseni tilanteesta, jossa olin irtisanoutunut vakituisesta työstä, tämän prosessin myötä ja sen jälkeen syntyi kirja.

Kirjoitin kirjan elämästä, kasvamisesta, oppimisesta ja poisoppimisesta sekä inhimillisyydestä. Joku voisi kutsua sitä henkisen kasvun kirjaksi, minä kutsun sitä itsetuntemuksen syventämiseksi, itsensä löytämiseksi sekä valojen ja varjojen kohtaamiseksi.

Minulle hevoset ovat toimineet tärkeimpinä opettajina. Niiden uskomaton kyky kohdata meidät sellaisina kuin olemme sekä kyky kertoa, kun olemme itsellemme rehellisiä, on henkeäsalpaava. Kohtaaminen ja yhteys hevosen kanssa voivat opettaa meille niin paljon.

Kirja on antanut lukijoilleen toivoa, lohtua ja iloa. Se on myös yllättänyt avoimuudellaan, sillä kirjassa toden totta kerrotaan kaikista elämän sävyistä.

Kirjan hinta on 27,50€ (sis alv.10%) + postikulut.
Voit ostaa kirjan verkkokaupastani tai laittamalla viestiä osoitteeseen suvi@suvintuulet.fi

Jos et halua ostaa omaksi, kysy paikkakuntasi kirjastosta/tee sinne aineistopyyntö, jos kirjaa ei vielä sieltä löydy.
Tunne Yhteys-kirja on omakustanne ja se on painettu Suomessa.

Tunne Yhteys-kirja

Lukijoiden kommentteja

kiitos ihanasta kirjasta, ensimmäinen hevosesi muistuttaa niin meidän tarinaa hevoseni kanssa. Huomenna jatkuu lukeminen, nyt ei pysty kun itkettää.”

”Kiitos kun kirjoitit kirjan, sain juuri luettua sen. Päällimmäisenä on mielessäni suuri hämmennys ja samaan aikaan kiitollisuus ja toiveikkuus.
Se Suvi, jonka minä tunnen, on ihan erilainen, mitä kirjassasi kerrot.
Olen ajatellut, että olet niin sydän auki ja mielettömän tasapainoinen ja seesteinen. Hämmästyin lukiessani, millaisen tien olet kulkenut.”

”Mitä kirjasi sai tuntemaan; lohtua. Lohtua siitä, että joku toinenkin on kokenut näitä samoja ajatuksia ja ollut niiden kanssa yksin, koska ne poikkeavat niin vahvasti valtavirrasta.”

”Kirja tuli luettua ja pidin siitä kovasti, erittäin hyvin mielestäni kirjoitettu, tunsin samaistumista, itsekin tunnen, että olen koiran ja erityisesti hevosen kautta ihmisenä kasvanut ja kasvu jatkuu edelleen, siinähän ei valmiiksi tule”

Olen kirjoittanut kirjan kirjoittamisprosessista myös blogin, voit lukea sen täällä.

Palaa etusivulle tästä.